Bemutatkozás

A tulajdonos 1983-ban alapította a céget önerőből, családi vállalkozásként Mosonmagyaróváron. A városban ez volt az első önálló vállalkozásként működő látszerész üzlet. Később egyre szaporodott az optikák száma a városban, de a számítógépes szemvizsgálatot elsőként kezdtük alkalmazni, megőrizve ezzel vezető szerepünket a konkurenciaharcban.

A nyereséget mindig a bővítésre, terjeszkedésre valamint fejlesztésre fordítottuk, így néhány évvel később két újabb szalont nyitottunk a városban. 1996-ban tovább terjeszkedett a cég és Győrben,a Baross G.u 15.-ben (a sétáló utcán) is nyílt egy Fülöp Optika.

Optikai üzleteinkben szakképzett eladók szolgálják ki vásárlóink igényeit, a műhelyekben gyakorlott látszerész-mesterek készítik el a szemüvegeket.

A szemvizsgálatokat szemész szakorvos és diplomás optometristák végzik.

2009.március 9. nyitottuk meg legújabb és legszínvonalasabb üzletünket Mosonmagyaróváron a sétáló utcában. A Magyar utca 17-19.szám alatti üzletünkben, tágas gyönyörű eladótérben szolid árak és kiváló minőség mellett több ezer szemüvegkeret és napszemüveg közül válogathatnak a hozzánk betérők.

2019-ben megnyitottuk Mosonmagyaróváron újabb Optikánkat a Galéria Centerben.

Megújult környezetben továbbra is szeretettel várjuk kedves régi és leendő vásárlóinkat!