Látásvizsgálat


Pontos és megbízható adatok a szemészeti diagnosztika számára

A NIDEK OPD-Scan II cornea topográf, wavefront analizátor, autorefrakto és keratométer, pupilla-analizátor egy készülékben. Csúcstechnológia a szemészeti diagnosztikában, amellyel a normál szemtől kezdve a legmagasabb szintű rendellenességekig képileg és analitikusan is tökéletes eredményeket láthatunk és mérhetünk.

A maximálisan megbízható és pontos adatokért a rendszer különböző, jól elemezhető térképeket kínál a szem teljes törőközegi refraktív hibáiról, wavefront analíziséről, a cornea alakjáról, a belső abberációiról és a látás élességéről.

About Image

Orvosi szemvizsgálat

Üzletünkben lehetőség van szemész szakorvos által végzett vizsgálatra, előzetes bejelentkezés alapján. Az alapvető szemüveg korrekción felül, a szemészeti betegségek illetve elváltozások szűrésére, a kiváltó okok felderítésére is sor kerül.

  • Szemüveg felírás és kontaktlencse illesztés
  • Monitor előtti munkavégzéshez szükséges szemüveg felírása és szemészorvosi igazolás munkáltató részére
  • Gyermekek szemészorvosi vizsgálata 5 éves kortól, akár pupillatágítás nélkül
  • Dr. Haraszti Judit szemész szakorvos
About Image

Optometrista szemvizsgálat

Amennyiben nincs szükség szakorvosi vizsgálatra, akkor lehetőség van optometrista által végzett látásvizsgálatra is bejelentkezni. Az optometrista az az egészségügyi szakember aki a szemek és a látórendszer vizsgálata során diagnosztizálja a szemek hibás működéséből eredő problémákat, majd szemüveg, kontaktlencse felírásával korrigálja azokat.

Ezen felül szemészeti előszűrést is végez, szükség szerint átirányít szemész szakorvosi vizsgálatra is. A legtöbb esetben az optometrista látszerész is, így segíteni tud a megfelelő szemüvegkeret kiválasztásában és az igényeknek megfelelően a szemüveglencse ajánlásában is.

  • Varga Attiláné optometrista-kontaktológus
  • Tóth-Fülöp Alexandra optometrista-kontaktológus
  • Kovács Fruzsina optometrista-kontaktológus
About Image

A fundusfotózás? Gyerekjáték!

Szemnyomásmérés, szemfenékvizsgálat.

A szemnyomás rendszeres mérése az alapvető diagnosztika és minden professzionális glaukómaszűrés része.
A nexy pillanatok alatt, teljesen automatikusan készít 45°-os látószögű képeket a szemfenékről, akár 7 különböző területről, automatikus fókuszálással és teljes 3D szemkövetéssel. Egy kép teljes elkészítési ideje kevesebb, mint 15 másodpercig tart. A hozzá tartozó 10.4” tablettel és a számítógépes programmal néhány érintés csupán és előttünk sorakoznak a fotók. Az elkészült felvételek aztán könnyedén megoszthatók, nyomtathatók, e-mailben küldhetők.
És a különbséget azonnal látni fogja!

About Image

Szemüvegkészítés

A szemüvegkészítés rövid határidővel a legkorszerűbb automata csiszológépek segítségével történik.

A szemüvegek pontos és precíz elkészítését a NIDEK új csúcsmodellje, az ME-1500 széria, a legfejletebb technológiával büszkélkedhet a szemüveglencsék precíz megmunkálása terén.

A „multifunkciós csiszoló” nevéhez híven a kibővített és jelentősen továbbfejlesztett funkciókkal rendelkezik, mint például a fúrás, a magas bázisgörbületű lencsék megmunkálása, valamint a “szabadkézi” és egyéb tervezési funkciók lehetővé teszik a szemüvegkeretek teljes skálájának a megmunkálását.

A NIDEK egyedülálló adatfeldolgozási rendszere biztosítja, hogy az “elsőre jó” csiszolások egyedülálló arányát, mindezt olyan pontossággal, mint a legjobb kézműves mester munkája. Ergonomikus és kompakt kialakítással, valamint intuitív, könnyen kezelhető színes LCD-vel érintőképernyővel rendelkezik.

About Image